Curling Kick-off

Begynd at spille curling med et introkursus i Aalborg Curling Klub

På kurset bliver du undervist af dygtige trænere efter et koncept kaldet “Kick-off” som er udviklet af Dansk Idrætsforbund og Dansk Curling Forbund. Træningen er bygget op omkring sjove øvelser i at sætte sten (skyde), feje, taktik, holdsamarbejde og alle de andre elementer spillet indeholder. Endelig får du som deltager mulighed for at spille en masse curling sammen med dit hold af andre begyndere mod andre jævnbyrdige hold. Efter kurset er I godt klædt på til at fortsætte med at spille curling.

Curling begynderkursus

Pris for introkurset

Kurset koster 300 kr. + 200 kr. i skoleje.

Hvor og hvornår

I år kan vi holde åbent i sommerperioden, så det næste kursus starter derfor den 9. juni 2021 kl. 18.00-20.00 (max to timer) og løber 8 onsdage (juli er sommerpause). I august ligger træningen kl 20.00-22.00.

Bemærk at klubben normalt har træning om onsdagen 20.00-22.00.

Det vil være muligt at tage et par ugers sommerferie undervejs og stadig følge med.

Tilmeld dig selv eller sammen med en gruppe senest 1. juni. Vi skal måske bestille curlingsko hjem til dig så tilmeld dig tidligst muligt så de kan nå at komme frem.

Tilmeld dig ved at udfylde denne formular:

TILMELD KICK-OFF

Påklædning

Kom i løstsiddende eller fleksible bukser, der giver mulighed for at bevæge benene frit. Fingerhandsker og skiundertrøje kan også anbefales. Der er kun ca. 6 grader i hallen, men vi skal jo samtidig bevæge os en del.

Hvis kurset først er gået i gang tilbagebetales beløbet ikke.