Pay and Play event

Firmaarrangement, polterabend-event, julefrokost eller tur med vennerne

Vil du prøve curling en enkelt gang som arrangement med dine venner eller kollegaer, så kan I komme til Pay and Play om fredagen i ulige uger. Arrangementet passer rigtig godt til firmaarrangement, polterabend, julefrokoster og lignende begivenheder. Sæsonen løber fra ca. 1. august til 31. marts.

I 2021 er hallen dog ekstra åbent i hele sommeren, så I hver fredag fra 7. maj  og frem til midten af august kan prøve curling som pay and play event.

 

Tider for jeres sociale event

På disse fredage har vi istid i to perioder, den ene fra kl. 17.30 – 19.45, og den anden fra 20.00 – 22.15. Her kan vi afse 4 baner til 32 personer i hver periode. Det vil dog enkelte gange være muligt at afse alle vore 5 baner.

Der kan spille fra 6 til 10 personer pr. bane.

Prisen er 1.600 kroner per bane.
Med i prisen er lån af udstyr, samt 20-25 minutters introduktion til spillet.

Tid til Pay and Play kan bookes ved at sende en mail til Thorbjørn Jackholm ved at klikke her: Send mail (eller tlf:31 22 35 85).

Pay and Play event, firmaarrangement, CurlnFun, polterabend Aalborg

Vigtigt at vide til jeres pay and play arrangement:

Påklædning: kom i varmt, ikke for stramt tøj til jeres arrangement. Kom desuden med rene sportssko f.eks. joggingsko, løbesko eller lignende med en ikke for glat eller hård sål. Det er meget vigtigt, at alle deltagere får denne besked, så de ikke møder i højhælede eller andet dårligt egnet fodtøj til jeres firmaarrangement eller vennetur.

I kan låne kost og andet udstyr af klubben til jeres arrangement.

Af sikkerhedshensyn tillader vi ikke deltagere med synlige tegn på beruselse at komme på is. Ophold på isen er på eget ansvar.