Curling Pay and Play event

Curling Pay and play arrangement

Vil I prøve curling en enkelt gang som arrangement med dine venner eller kollegaer, så  kom til Pay and Play om fredagen i ulige uger. Arrangementet passer rigtig godt til firmaarrangement, polterabend, julefrokoster og lignende begivenheder. Det nuværende sæson løber til slut maj 2022, hvorefter vi starter op igen i starten af august.

Overvejer i derimod  at starte med at spille curling i klubben er et sjovt og udfordrende curling kick-off vejen frem.

Tider for jeres pay & play event

På fredage i ulige uger har vi istid i to perioder, den ene fra kl. 17.30 – 19.30, og den anden fra 19.45 – 22.00. Her kan vi afse 4 baner til 32 personer i hver periode. Det vil dog enkelte gange være muligt at afse alle vore 5 baner.

Særligt for midt i april til og med 29. maj:

Her er der udvidet mulighed  for at booket pay and play for større grupper der booker mindst 3 baner af gangen hele fredagen eller lørdag fra kl. 16.00.

Alle gruppestørrelser kan desuden booke 2 timer onsdag aften fra kl. 18.00 eller senere. (midt i april til og med 29. maj).

Se vores  kalender for et bedre overblik over ledige tider i maj.

Der kan spille fra 8 (evt.  6 eller 10) personer pr. bane.

Prisen for arrangementet er 1.800 kroner per bane.

Med i prisen er lån af udstyr, samt 20-25 minutters introduktion til spillet. Instruktøren er i nærheden hele tiden til at svare på eventuelle spørgsmål.

Tid til Pay and Play kan bookes ved at sende en mail til Thorbjørn Jackholm på playcurling@aalborg-curling.dk .

Pay and Play event, firmaarrangement, CurlnFun, polterabend Aalborg

Vigtigt at vide til jeres pay and play arrangement:

Påklædning: kom i varmt, ikke for stramt tøj til jeres arrangement særligt løse/ fleksible bukser. Kom desuden med rene sportssko f.eks. joggingsko, løbesko eller lignende med en ikke for glat eller hård sål.

Det er vigtigt, at alle deltagere får denne besked, så de ikke møder i højhælede eller andet dårligt egnet fodtøj.

I kan låne kost og andet udstyr af klubben til jeres arrangement.

Af sikkerhedshensyn tillader vi ikke deltagere med synlige tegn på beruselse at komme på isen. Ophold på isen er på eget ansvar.

Brug pay and play til mange forskellige lejligheder:

Firmaarrangement

Curling er en oplagt aktivitet som firmaarrangement eller en sjov og let teambuilding. Alle medarbejderne kan være med og det bliver en god, fælles oplevelse de kan tage med sig til efterfølgende middag eller tilbage på arbejdspladsen.

I får et sjovt og anderledes firmaarrangement, hvor alle starter på lige fod så ingen har en fordel på forhånd.

Julefrokost

Pay and Play curling er et altid en rigtig populæraktivitet inden en julefrokost hvad end det er for vennerne eller som firmaarrangement. Stemningen kommer helt i top inden jeres julefrokost og i får en sjov historie at gå videre på. Fordi man kan være mellem 8 og 40 personer er arrangementet også meget fleksibelt.

Polterabend

Pay and Play kan også bruges til polterabend for både kvinderne og herrerne.

Tur med vennerne eller familien

Selvom vi har mange grupper fordi der kommer i en særlig anledning så behøver der faktisk ikke at være en grund ud over at I gerne vil have en hyggelig aften eller eftermiddag sammen. Invitér dine venner på en sjov overraskelse eller få en sjov oplevelse med hele familien.