Curling Pay and Play event

Curling Pay and play arrangement

Vil I prøve curling en enkelt gang som arrangement med dine venner eller kollegaer, så  kom til Pay and Play om fredagen i ulige uger. Arrangementet passer rigtig godt til firmaarrangement, polterabend, julefrokoster og lignende begivenheder. Sæsonen løber fra ca. 1. august til 31. marts.

Overvejer i derimod  at starte med at spille curling i klubben er et sjovt og udfordrende curling kick-off vejen frem.

 

Tider for jeres sociale pay & play event

På disse fredage har vi istid i to perioder, den ene fra kl. 17.30 – 19.45, og den anden fra 20.00 – 22.15. Her kan vi afse 4 baner til 32 personer i hver periode. Det vil dog enkelte gange være muligt at afse alle vore 5 baner.

Der kan spille fra 6 til 10 personer pr. bane.

Prisen for arrangementet er 1.600 kroner per bane.
Med i prisen er lån af udstyr, samt 20-25 minutters introduktion til spillet. Instruktøren er i nærheden hele tiden til at svare på eventuelle spørgsmål.

Tid til Pay and Play kan bookes ved at sende en mail til Thorbjørn Jackholm på playcurling@aalborg-curling.dk  (eller tlf: 31 22 35 85).

Pay and Play event, firmaarrangement, CurlnFun, polterabend Aalborg

Vigtigt at vide til jeres pay and play arrangement:

Påklædning: kom i varmt, ikke for stramt tøj til jeres arrangement. Kom desuden med rene sportssko f.eks. joggingsko, løbesko eller lignende med en ikke for glat eller hård sål. Det er meget vigtigt, at alle deltagere får denne besked, så de ikke møder i højhælede eller andet dårligt egnet fodtøj til jeres firmaarrangement eller vennetur.

I kan låne kost og andet udstyr af klubben til jeres arrangement.

Af sikkerhedshensyn tillader vi ikke deltagere med synlige tegn på beruselse at komme på is. Ophold på isen er på eget ansvar.

Brug pay and play til mange forskellige lejligheder:

Firmaarrangement

Curling er en oplagt aktivitet som firmaarrangement eller en sjov og let teambuilding. Alle medarbejderne kan være med og det bliver en god, fælles oplevelse de kan tage med sig til efterfølgende middag eller tilbage på arbejdspladsen.

I får et sjovt og anderledes firmaarrangement, hvor alle starter på lige fod så ingen har en fordel på forhånd.

Julefrokost

Pay and Play curling er et altid en rigtig populæraktivitet inden en julefrokost hvad end det er for vennerne eller som firmaarrangement. Stemningen kommer helt i top inden jeres julefrokost og i får en sjov historie at gå videre på. Fordi man kan være mellem 8 og 40 personer er arrangementet også meget fleksibelt.

Polterabend

Pay and Play kan også bruges til polterabend for både kvinderne og herrerne. I 2021 er dår åbent i juni og ellers kan i spille fredag aften fra august til april.

Tur med vennerne eller familien

Selvom vi har mange grupper fordi der kommer i en særlig anledning så behøver der faktisk ikke at være en grund ud over at I gerne vil have en hyggelig aften eller eftermiddag sammen. Invitér dine venner på en sjov overraskelse eller få en sjov oplevelse med hele familien.