WCFs årlige generalforsamling afholdt d. 7/9

WCF, World Curling Federation holdt d. 7. september deres generalforsamling, og fik i den anledning indført enkelte regelændringer samt valgt de nye ledere af verdensforbundet. Den eneste fra den forrige bestyrelse, der blev nomineret til genvalg var formanden, Kate Caithness fra Canada, som igen kommer til at sidde i spidsen for organisationen i de kommende fire år.

Om sit genvalg sagde Kate: “Det har været en ære at arbejde for og tjene Forbundet. Jeg arbejder i en mandsdomineret verden og I, vores medlemsforbund, har sat jeres lid til mig, at jeg skulle hæve curlings profil. I de næste fire år lover jeg at give jer 100% i mit arbejde for at repræsentere jer, og vores fantastiske sport.”

Enkelte regelændringer i forhold til større turneringer blev det også til, herunder, at Europamesterskaberne i Mixed Curling afskaffes og erstattes af et verdensmesterskab i samme kategori.

Og endelig blev datoerne for den kommende fjerde årlige “World Curling Congress” lagt fast. Denne vil blive afholdt på Crowne Plaza i Beograd, Serbien d. 2.-5. september 2015, hvor generalforsamlingen 2015 vil blive afholdt d. 5.

Du kan læse mere om de nye beslutninger på WCFs hjemmeside.

Dette indlæg blev udgivet i Forbund og tagget , . Bogmærk permalinket.